Επιπλέον παροχές

Όποιο κι αν είναι το γεγονός, γενέθλια, εορταστική εορτή, εταιρική ή σχολική εκδήλωση, πάντα υπάρχει αφορμή για ένα πάρτυ.

Στα ‘κόκκινα παπούτσια’ γνωρίζουμε πολύ καλά, πώς είτε πολλά, είτε λίγα παιδιά, είτε μικρά, είτε μεγάλα, είτε αγόρια, είτε κορίτσια, δεν έχει σημασία. Ο σκοπός είναι πάντα ένας, το παιχνίδι και  η διασκέδαση.

Διαθέτουμε φαντασία, πείρα και διάθεση, να φτιάξουμε για εσάς το πιο όμορφο ψυχαγωγικό κλίμα, για το λόγω αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα, να επιλέξετε κάποιες ή όλες τις παροχές που ακολουθούν, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό σας παιδί άλλα και στις δυνατότητες του δικούς σας προϋπολογισμού.

Προσκλήσεις

Η επιχείρηση μας φρόντισε κατά την διοργάνωση του πάρτυ σας, να σας προσφέρει δωρεάν προσκλήσεις προκειμένου ο ήρωας σας, να καλέσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. 

Ζωγραφική προσώπου (face painting)

 • Spinderman

  Spinderman

 • Ωκεανός

  Ωκεανός

 • Λύκος

  Λύκος

 • Τίγρης

  Τίγρης

 • IMG KP 611

  IMG KP 611

 • IMG KP 613

  IMG KP 613

 • IMG KP 615

  IMG KP 615

 • IMG KP 616

  IMG KP 616


  Όπως όλοι οι πρωταγωνιστές διαθέτουν το δικό τους προσωπικό μπουντουάρ, έτσι και για τα παιδιά σας, τους πρωταγωνιστές της δική σας ζωής, στο χώρο μας εξασφαλίσαμε ένα μπουντουάρ ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς λιλιπούτιους φίλους μας.

  Ειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να δώσει στα προσωπάκια των παιδιών, την μορφή ζώων όπως γατούλες, τίγρης ποντικάκια, ή την μορφή αγαπημένων ηρώων τους όπως νεράιδες, πειρατές, πριγκίπισσες, spider man, ή ότι άλλο σχέδιο τα παιδιά ονειρευτούν.

  Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την ζωγραφική προσώπου (face painting) είναι της σειράς «Αquacolor» της Kryolan. 

  Είναι απόλυτα ελεγμένα, με πιστοποίηση ECARF. 

  Η σειρά Aquacolor είναι υδατοδιαλυτά  make-up που βασίζονται στην γλυκερίνη και περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά που στόχο έχουν να φροντίζουν την επιδερμίδα του παιδιού, χωρίς να προκαλέσουν αλλεργίες, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνουν μεγάλη χρωματική απόδοση. Τα χρώματα απλώνονται στο πρόσωπο με πινέλα. Τα πινέλα κάθε φορά που χρησιμοποιούνται, πλένονται σε αντισηπτικό διάλυμα. Τα χρώματα αφαιρούνται από το πρόσωπο του παιδιού με νερό και δεν αφήνουν λεκέδες στα ρούχα. 

  Δωρεάν τόσο κατά την επίσκεψη τον παιδιών στο χώρο όσο και κατά την διοργάνωση του πάρτυ.

  Εργαστήρι Ζωγραφικής 

  Κυρομπογιές και ξυλομπογιές, σε διάφορα χρώματα ροζ , πράσινα, κόκκινα και μπλέ, και χαρτιά που απεικονίζουν αγαπημένα ζωάκια, μυθικούς ήρωες και ότι παράσταση μπορεί να βάλει ο νους σας βρίσκονται όλα σε παράταξη και περιμένουν «σιωπηλά» και με περίσσια υπομονή τους μικρούς μας φίλους να τα ζωγραφίσουν, αναζητώντας μεταξύ των παιδιών την γέννηση ίσως ενός νέου Picasso !!! 

  Δωρεάν τόσο κατά την επίσκεψη τον παιδιών στο χώρο όσο και κατά την διοργάνωση του πάρτυ.

  Αγαπημένος - Μαγικός Ήρωας στην υπηρεσία σας

  • Pocahontas

   Pocahontas

  • Κοκκινοσκουφίτσα

   Κοκκινοσκουφίτσα

  • Μινι μαους

   Μινι μαους

  • Πειρατής

   Πειρατής

  • Batman

   Batman

  • Οβελιξ

   Οβελιξ    Ο αγαπημένος ήρωας του παιδιού σας έρχεται στο πάρτυ σας, υποδέχεται εσάς και τους φίλους σας κατά την άφιξη σας στο χώρο. 

   Φροντίζει να συγκεντρώσει τους μικρούς λιλιπούτιου φίλους μας και να τους αφηγηθεί την ιστορία του. Στη συνέχεια τους εξηγεί ότι η στολή που φοράει, του δίνει μαγικές ικανότητες και ζητάει στα παιδία να μετατραπούν σε βοηθούς του, κάνοντας διάφορα ταχυδακτυλουργικά κόλπα τα μυεί στο κόσμο της μαγείας. 

   Ο Μαγικός Ήρωας του παιδιού, πιστός πάντα στο μικρό εορταζόμενο ήρωα, αναλαμβάνει να φέρει την τούρτα, να τραγουδήσει μαζί με τα παιδιά το τραγουδάκι των γενεθλίων και στη συνέχεια θα φωτογραφηθεί μαζί τους. 

   Ο αγαπημένος σας ήρωας μπορεί να είναι για τις μικρές σας πριγκίπισσες: νεράιδα, Minnie, χιονάτη, κοκκινοσκουφίτσα, μάγισσα ενώ για τους μικρού σας πρίγκιπες: πειρατής, ινδιάνος, οβελίξ, μάγος, spiderman, batman, ιππότης, ενώ για τους μικρότερους φίλους μας μπορεί να είναι παπαγάλος, κοτόπουλο ή και κλόουν.

   Διαδραστικό πρόγραμμα -Κλόουν

   Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απασχολήσεις για παιδιά όλων των ηλικιών που έχει μελετηθεί για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών λιλιπούτιων φίλων μας καθ’ όλη την διάρκεια του. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργική εκτόνωση της ενέργεια όλων των παιδιών.

   Το πρόγραμμα ξεκινάει με έντονα παιχνίδια Δράσης και Κίνησης, όπου οι μικροί προσκεκλημένοι μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα και μαθαίνουν να προσπαθούν για ένα κοινό στόχο ανεξάρτητα του αποτελέσματος (νίκης ή ήττας).

   Όσο η ώρα περνάει τόσο τα Decibel αυξάνονται, τα φωτορυθμικά ανάβουν, και τα παιδιά αρχίζουν και χορεύουν στους ρυθμούς Ελληνικών και Ξένων επιτυχιών. 

   Σε λίγο δεν αργεί να ξεκινήσει το karaoke. Τα παιδιά άλλα και οι μεγάλοι, παίρνουν το μικρόφωνο, στην δοκιμασία αυτή δεν υπάρχει επιτροπή, ούτε κακή φωνή, όλα τα παιδιά είναι αστέρια και το βραβείο βρίσκεται στο χειροκρότημα σας και στην μεγάλη αγκαλιά σας. 

   Το πάρτι απογειώνεται και είναι σίγουρο ότι θα μείνει αξέχαστό σε όλους ! ! ! ! 

   Πινιάτα 

   Η Πινιάτα είναι ένα ξενόφερτο παιχνίδι που ξετρελαίνει τα παιδιά. Πρόκειται για χάρτινη κατασκευή γεμισμένη με γλυκίσματα και δωράκια η οποία πήρε το όνομά της από την ιταλική λέξη «piniata» που σημαίνει εύθραυστο δοχείο. 

   Η Πινιάτα μπορεί να έχει την μορφή πεταλούδας, δεινόσαυρου, ψαριού, αλογάκι ή μονόκερου ή να είναι κλόουν, πυροσβεστικό όχημα, πειρατικό καράβι ή παγωτό. 

   Η πινιάτα κρεμιέται σε ένα κοντάρι που κρατάει η κοπέλα, η οποία έχει το ρόλο του εμψυχωτή. Δένουμε με ένα μαντήλι τα μάτια του παιδιού που έχει το πάρτυ και του δίνουμε ένα ραβδί, στριφογυρίζουμε το παιδί μερικές φορές και μετά οι φίλοι του, τον ενθαρρύνουν για την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να πάρει προκειμένου να χτυπήσει την πινιάτα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα παιδιά που είναι προσκεκλημένα στο πάρτυ. Όταν η πινιάτα ανοίξει, πέφτουν τα δώρα και τα παιδιά μαζεύουν τις λιχουδιές και τα παιχνίδια. Ο εμψυχωτής μοιράζει στην συνέχεια σε όλα τα παιδιά δωράκια.

   Στολισμός χώρου


    Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει να στολίσει την αίθουσα του πάρτυ με μπαλόνια λάτεξ γεμισμένα με ήλιο σε διάφορα χρώματα. 

    Μπαλόνια τόσο για τα τραπέζια των συνοδών όσο και για τους μικρούς προσκεκλημένους .

    Σε περίπτωση που θέλετε να στολίσετε τον χώρο παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή του πάρτυ σας.


    Copyright © 2017 kokkinapapoutsia.gr- powered by NICMEDIA