Ο παιδότοπος

Ο παιδότοπος «τα κόκκινα παπούτσια» δημιουργήθηκε το 2010 σε ένα ιδιόκτητο χώρο, με υψηλή αισθητική που στόχο έχει να καλύψει τόσο τις ανάγκες των παιδιών για παιχνίδι όσο και των ενηλίκων για ξεκούραση και ψυχαγωγία. 

Πρόκειται για ένα ισόγειο κατάστημα, εμβαδού 462,00τ.μ. Οι κύριοι χώροι του μαγαζιού μπορούν να χωριστούν σε τρεις επιμέρους χώρους με διαφορετική αισθητική και φιλοσοφία ο καθένας. Τον χώρο για τα παιχνίδια, τον χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στο παιδότοπο και τον ξεχωριστό χώρο του καφέ. 

Ο χώρος των παιχνιδιών

 • Παιχνίδια

 • IMG KP 541

 • IMG KP 542


Ο χώρος των παιχνιδιών είναι 100τ.μ. και είναι πιστοποιημένος από την αρμόδια αρχή ΕΒΕΤΑΜ. Στο χώρο αυτό τα παιδιά, απασχολούνται δημιουργικά κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων παιδαγωγών. 

Ο χώρος χωρίζετε ηλικιακά σε χώρο προσχολικής ηλικίας (baby park) με μπαλοπισίνα, τσουλήθρα , σπιτάκι, και σε χώρο σχολικής ηλικίας με φουσκωτό και με κατασκευή δυο επιπέδων, με εμπόδια, μπαλοπισίνα, τούνελ γέφυρα και δυο τσουλήθρες. 

Έξω από τα παιχνίδια υπάρχει ιματιοθήκη και παπουτσοθήκη, προκειμένου τα παιδιά να αφήνουν τα πράγματα τους πριν την είσοδό τους στο χώρο, και χώροι υγιεινής αποκλειστικά για χρήση από τα παιδιά.

Ο χώρος των παιχνιδιών χωρίζετε με τον χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων του παιδότοπου με τζαμαρία (τρίπλεξ – ηχομονωτική). Ο χώρος αερίζεται φυσικά με παράθυρα γεγονός που ενισχύεται κατά την λειτουργία του χώρου με μονάδα εξαερισμού με την οποία επιτυγχάνεται συνεχή ανανέωση του χώρου με φρέσκο αέρα απαραίτητη προϋπόθεση για χώρο όπου συναθροίζονται πολλά παιδιά.

Ο χώρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στο παιδότοπο. 

 • Μεσαία αίθουσα

 • Μεσαία αίθουσα

 • Μπροστά αίθουσα

 • Μπροστά αίθουσα

 • Πίσω αίθουσα

Ο χώρος αυτός μπορεί να χωριστεί σε τρεις αίθουσες.

Την κύρια αίθουσα όπου είναι για αποκλειστική χρήση επισκεπτών εκτός πάρτυ. Στην αίθουσα αυτή κυριαρχεί το μπαρ με την μορφή σπιτιού από ζαχαρωτά με την κακή μάγισσα στην στέγη και τον Χάνσελ και την Γρέτελ  στην πόρτα του σπιτιού έτοιμοι να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού. 

Την αίθουσα του κάστρου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την διοργάνωση πάρτυ.

Ο φόντος του κάστρου μπορεί να αλλάζει, ανάλογα με το φύλλο του παιδιού που διοργανώνει το πάρτυ, μεταξύ του ρομαντικού κόσμου της ωραίας και του τέρατος και της φανταστικής πόλης των cars mc queen. Μπροστά από το κάστρο υπάρχουν παιδικά τραπεζάκια και σκαμπό κατάλληλα να φιλοξενήσουν τα παιδιά κατά την διάρκεια της κοπής της τούρτας και του φαγητού. Κυρίαρχη θέση στον χώρο έχει ο θρόνος για τον πρωταγωνιστεί του πάρτυ που πλαισιώνεται από τους δυο νάνους τον σοφούλη και τον ντροπαλούλη. Τα τραπεζοκαθίσματα για τους ενηλίκους αναπτύσσονται στην συνέχεια των παιδικών τραπεζιών έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η οπτική επαφή των συνοδών με τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτυ, χωρίς την ενδιάμεση παρουσία άλλων πελατών. 

Την αίθουσα της ονειρεμένης πόλης

, που και αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την διοργάνωση πάρτυ, ταυτόχρονα με την αίθουσα του κάστρου. Η αίθουσα αυτή είναι δεξιά και αριστερά διακοσμημένη με προσόψεις διαφόρων καταστημάτων ιδιαίτερα αγαπητά στα παιδιά όπως το κατάστημα των παγωτών, των γλυκών, των παραμυθιών, των ζαχαρωτών και των παιχνιδιών. Στην μέση της αίθουσας κυριαρχεί η σκηνή όπου ο φόντος αλλάζει, μεταξύ του νεράιδόκοσμου της Τινκερμπελ και την παρέα της και στο χωριό των ανυπόταχτων Γαλατών με τον εύσωμο και πλεξουδάτο Οβελίξ. Μπροστά από την σκηνή κυριαρχεί ο θρόνος του πρωταγωνιστή πλαισιωμένος με τους δυο νάνους τον σοφούλη και τον ντροπαλούλη  και τα παιδικά τραπεζάκια και σκαμπό κατάλληλα να φιλοξενήσουν τα παιδιά κατά την  διάρκεια της κοπής της τούρτας και του φαγητού. Τα τραπεζοκαθίσματα για τους ενηλίκους αναπτύσσονται στην συνέχεια των παιδικών τραπεζιών έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η οπτική επαφή των συνοδών με τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτυ, χωρίς την ενδιάμεση παρουσία άλλων πελατών.      

Ο χώρος του καφέ 

 • Ο χώρος του καφέ

 • Ο χώρος του καφέ

 • Ο χώρος του καφέ

 • Ο χώρος του καφέ

 • Ο χώρος του καφέ

 • Ο χώρος του καφέ

Η αισθητική της αίθουσας αυτής συμβαδίζει περισσότερο με αυτή των βιεννέζικων καφέ. 

Ο χώρος αυτός είναι ανεξάρτητος από τους υπόλοιπους χώρους του καταστήματος. Έχει ξεχωριστή είσοδο και επικοινωνεί με τον χώρο των παιχνιδιών και τον χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων του παιδότοπου μέσου διαδρόμου. Η ορατότητα με τους υπόλοιπους χώρους είναι περιορισμένη. 

Στο χώρο αυτό μπορεί να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας, κάτω από τους ήχους έντεχνης ελληνικής και ξένης μουσικής, χωρίς να παρεμβάλλονται οι φωνές των παιδιών από τα παιχνίδια τους. Τα παιδιά μπορεί να παίζουν στον χώρο των παιχνιδιών και όταν αυτά θελήσουν να έρχονται κοντά σας κάτω από την επίβλεψη των παιδαγωγών.

Στο χώρο υπάρχουν τηλεοράσεις όπου προβάλλονται συνδρομητικά κανάλια.   


Copyright © 2017 kokkinapapoutsia.gr- powered by NICMEDIA