Ο καφές

Η επιχείρηση μας διάλεξε να σας προσφέρει την υψηλή ποιότητα του καφέ Julius Meinl.

Από τον Νοέμβριο του 2011 ο Julius Meinl Vienna Coffee House Culture συμπεριλαμβάνεται επίσημα, στον κατάλογο της UNESCO ως παγκόσμια άϋλη πολιτιστική κληρονομιά.

Οι κόκκοι του καφές παράγονται με τον παραδοσιακό τρόπο στην Κεντρική και Νότια Αμερική, στην Ανατολική Αφρική, στην Αιθιοπία, στην Ινδία, και στην Παπούα της Νέας Γουινέας.

Academy3 

Πάνω από το 85% των κόκκων του καφέ αγοράζονται απευθείας από τους αγρότες στη χώρα παραγωγής τους. Γευσιγνώστες εφαρμόζουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Το ψήσιμο και την ανάμειξη των κόκκων του καφέ αναλαμβάνουν ειδικοί στη Βιέννη και τη Βενετία όπου εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους, επιτυγχάνουν το ποιοτικότερο αποτέλεσμα.


Η ιστορία


Η Meinl ιστορία αρχίζει το 1862, όταν ο νεαρός τότε Julius Meinl, ανοίγει το πρώτο του κατάστημα – παντοπωλείο, στο οποίο πουλά μπαχαρικά και πράσινο καφέ στο κέντρο της Βιέννης.

Δημιούργει χαρμάνια καφέ και γίνεται ο πρώτος που δίνει την δυνατότατα στους πελάτες του να αγοράσουν καβουρδισμένο καφέ για το σπίτι τους αλλά και ταυτόχρονα να τον απολαύσουν έτοιμο στο J.M. cafe.

Από εκείνη την ημέρα τις πόρτες του J.M. cafe περάσανε όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της εποχής (Freud, Wagner, Klimt...). Πουλά καφέ ψημένο διατηρώντας μια σταθερή, αξιόπιστη ποιότητα από χαρμάνι καφέ.

Η καινοτομία αυτή έγινε δεκτή από το βιεννέζικο κοινό με ενθουσιασμό και έφερε στο νεαρό άνδρα μεγάλη επιτυχία.

Το 1891 ο Julius Meinl ανοίγει ένα σύγχρονο καφεκοπτείο. Από τότε 5 γενιές της οικογένειας Meinl προμηθεύουν πελάτες με τους καλύτερους καφέδες στον κόσμο.

Copyright © 2017 kokkinapapoutsia.gr- powered by NICMEDIA