Ο χώρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στο παιδότοπο

Ο χώρος αυτός μπορεί να χωριστεί σε τρεις αίθουσες.

Την κύρια αίθουσα - Σοκολατένιο Σπίτι, όπου είναι για αποκλειστική χρήση επισκεπτών εκτός πάρτυ. Στην αίθουσα αυτή κυριαρχεί το μπαρ με την μορφή σπιτιού από ζαχαρωτά με την κακή μάγισσα στην στέγη και τον Χάνσελ και την Γρέτελ  στην πόρτα του σπιτιού έτοιμοι να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού. 


IMG KP 512
IMG KP 517
IMG KP 516
IMG KP 519
IMG KP 520
IMG KP 522
IMG KP 524
IMG KP 570
IMG KP 513


Την αίθουσα του κάστρου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την διοργάνωση πάρτυ.

Ο φόντος του κάστρου μπορεί να αλλάζει, ανάλογα με το φύλλο του παιδιού που διοργανώνει το πάρτυ, μεταξύ του ρομαντικού κόσμου της ωραίας και του τέρατος και της φανταστικής πόλης των cars mc queen. Μπροστά από το κάστρο υπάρχουν παιδικά τραπεζάκια και σκαμπό κατάλληλα να φιλοξενήσουν τα παιδιά κατά την διάρκεια της κοπής της τούρτας και του φαγητού. Κυρίαρχη θέση στον χώρο έχει ο θρόνος για τον πρωταγωνιστεί του πάρτυ που πλαισιώνεται από τους δυο νάνους τον σοφούλη και τον ντροπαλούλη. Τα τραπεζοκαθίσματα για τους ενηλίκους αναπτύσσονται στην συνέχεια των παιδικών τραπεζιών έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η οπτική επαφή των συνοδών με τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτυ, χωρίς την ενδιάμεση παρουσία άλλων πελατών. 

IMG KP 525
IMG KP 572
IMG KP 537
IMG KP 536
IMG KP 533
IMG KP 532
IMG KP 528
IMG KP 529
IMG KP 562


Την αίθουσα της ονειρεμένης πόλης, που και αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την διοργάνωση πάρτυ, ταυτόχρονα με την αίθουσα του κάστρου. Η αίθουσα αυτή είναι δεξιά και αριστερά διακοσμημένη με προσόψεις διαφόρων καταστημάτων ιδιαίτερα αγαπητά στα παιδιά όπως το κατάστημα των παγωτών, των γλυκών, των παραμυθιών, των ζαχαρωτών και των παιχνιδιών. Στην μέση της αίθουσας κυριαρχεί η σκηνή όπου ο φόντος αλλάζει, μεταξύ του νεράιδόκοσμου της Τινκερμπελ και την παρέα της και στο χωριό των ανυπόταχτων Γαλατών με τον εύσωμο και πλεξουδάτο Οβελίξ. Μπροστά από την σκηνή κυριαρχεί ο θρόνος του πρωταγωνιστή πλαισιωμένος με τους δυο νάνους τον σοφούλη και τον ντροπαλούλη  και τα παιδικά τραπεζάκια και σκαμπό κατάλληλα να φιλοξενήσουν τα παιδιά κατά την  διάρκεια της κοπής της τούρτας και του φαγητού. Τα τραπεζοκαθίσματα για τους ενηλίκους αναπτύσσονται στην συνέχεια των παιδικών τραπεζιών έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η οπτική επαφή των συνοδών με τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτυ, χωρίς την ενδιάμεση παρουσία άλλων πελατών. 

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

IMG KP 560
IMG KP 554
IMG KP 545
IMG KP 555
IMG KP 568
IMG KP 559
IMG KP 549
IMG KP 551
IMG KP 553


Copyright © 2017 kokkinapapoutsia.gr- powered by NICMEDIA